Marjolijn van Burik – Leraar levensgenieten

foto ellen  websiteformaatIk maakte praktisch kennis met Innerlijk Sjamanisme in 1998: ik volgde de Wijze Vrouwen Jaartraining bij Ria Font Freide. We leerden in de praktijk ‘met bomen praten’. De Ubbergse Lindenlaan was ons werkterrein. Nadat ik een drempel had genomen en daadwerkelijk contact maakte, ging er een wereld voor me open. Ik zag uit naar die maandelijkse zaterdag buiten in de natuur zijn en te communiceren op een voor mij, nieuw niveau. Zo kon ik bijvoorbeeld boodschappen ontvangen van mijn overleden vader en raakte zodoende in contact met andere werkelijkheden.

Het jaar erna startte ik met de Leergang Innerlijk Sjamanisme. Na 25 jaar straattheater was dit een nog verdergaande vorm van gekte! Ik genoot. Mijn bestemming in dit leven bleek leraar te zijn en jaren later ontvouwde zich de verdere vorm: Spiritueel Leraar Levensgenieten.STER!cid_B9EC76BC-C595-4ED4-AF0F-53D20E5E4FC9
Het-leven-genieten betekent voor mij ten volle in contact zijn met het-hier-en-nu, met alle aandacht en in lief en leed. Levensgenieten betreft ook: vorige én toekomstige levens. Ook die kunnen worden ‘genoten’. Dit kan naast een helend effect ook een inzichtgevende waarde hebben. Dit wil ik graag met anderen delen en aan anderen leren.

In mijn sjamanistische praktijk 4WINDSTREKEN kun je terecht met levens- en zingevingvragen.
Sinds een jaar heb ik een leerling. Zo leer ik dat een leraar een leer heeft en die overdraagt. Mijn leerling zorgt er voor dat ik leraar kan zijn en dit in praktijk kan brengen.Ik voel me dankbaar dat mijn eigen leraar, Ria Font Freide, zo’n krachtige sjamaan is en mij en met mij alle leerlingen, bij mijn en onze bestemming brengt. Dat is een groot goed! Het geeft je leven richting en maakt dat de zin van je leven vorm krijgt.

Genieten van leven en werk.
In 2011 heb ik mijn boek en kaartenstok met 28 krachtdieren kaarten: GENIETEN VAN LEVEN & WERK – SPREEK JE ENERGIEBRONNEN AAN! gepubliceerd. Het blijkt dat ik er niet alleen zelf andere mensen mee kan begeleiden, maar ook anderen weer andere mensen. Het blijkt krachtig, spiritueel materiaal om toe te passen bij levens- en zingevingvragen.

Marjolijn van Burik
www.levensgenieten.eu