Aanbod & Websites

Verschillende leden van Andromeda bieden diensten aan waarin hun achtergrond als sjamaan doorklinkt of meespeelt, bij ieder op heel eigen wijze. Ze geven consulten, workshops, trainingen, maken kunst, voorstellingen en zo voort.

Gezamenlijke Instagram en Facebook waar inspirerende beelden en teksten worden gedeeld.
https://www.instagram.com/innerlijksjamanen/ 
https://m.facebook.com/profile.php?id=100066000891566

logo marjolijnMarjolijn van Burik verzorgt spirituele begeleiding vanuit haar bestemming ‘Leraar Levensgenieten’.
Zij biedt o.a. trancereizen, rituelen op maat, huisreinigingen aan en verzorgt het scholingstraject ‘SOUL & SENSES’ te Nijmegen.
www.levensgenieten.eu

logo los groen schaduw croppedGijs van Dinther doet dingen met AI en maakt absurdistische en/of slechte grappen. Die vind je op:
www.gijsvandinther.nl

Yvonne Lafleur 
is regisseuse/actrice. Ze maakt locatie-theater met een magische inslag, speelt op festivals en in kleine theaters. Daarnaast schrijft ze haiku’s in opdracht: persoonlijke boodschappen vanuit de natuur. Ze geeft workshops (wijze maanvrouwen, walk-abouts, drama, dans en beweging voor gehandicapten) en individuele coachings, waarin ze haar theater- en sjamanistische ervaring combineert. Woont in Amsterdam.
www.indreamtime.nl

!cid_6D55BE1E-5035-4FC2-B031-D29D5DE64DAAMarian van Lookeren Campagne is beeldend kunstenaar en maakt Slow Painting-schilderijen in een natuurlijk proces met natuurlijke verf. Ze geeft workshops waarin je je energetische verbindingen met je eigen onderwerp leert verbeelden. Nijmegen-Noord.
www.marianvanlookerencampagne.nl

Lisette Stok-Koch heeft een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, cranio-sacraaltherapie en fytotherapie in Nijmegen; zij verbindt haar eigen weten met de diverse niveaus van weten van mensen en andere levende wezens.
www.stokkochtherapie.nl

Logo_FinalMaaike Plomp heeft een praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding in Utrecht; ze laat zich naast haar beroepskennis leiden door de stem van haar innerlijk weten.
www.haptotherapiemaaikeplomp.nl

Marja Brand voor taarten in opdracht én workshops taart decoreren. In Rotterdam én op locatie.foto arta la tarta2 logo Een workshop bij Marja is een weldaad voor lichaam en ziel en werkt als een goede meditatie. Heb je na het decoreren van je taart(je) toch nog onrust in je hoofd, dan kun je binnenkort het labyrint lopen in de tuin achter het atelier. Een pelgrimage in een notendop.
www.artalatarta.nl

Josje Cornelissen werkt met keramiek. Ze maakt vazen, geboorteborden, schalen, kralen en meer. Ze geeft workshops op maat op vrijgezellenfeestjes, vriendinnenclubs, kinderknutselclubs en tijdens personeelsuitjes. Woont en werkt in Schaijk.
josenjosje@planet.nl

Daan Hegeman
Coacht en begeleid jongeren in de omgeving van Nijmegen met hun eigen specifieke ‘hulpvraag’. Dit doet hij vanuit zijn vorm; strijd al spelend om de verbinding tussen pijn en plezier helder te maken. Neem eens een kijkje op mijn website. Als er vragen in je opkomen stel ze gerust.
www.daanhegeman.com

Naar sjamanenverhalen.