Ans – Strijder door te spelen met vuur

Wow! Dat was me wat, toen ik mijn bestemming Strijder vond. Ik schrok vooral weet ik nog, want hoezo ben ik een strijder? Ik had er een beeld bij, natuurlijk, zoals we overal beelden en (voor)oordelen hebben over van alles en nog wat.

Met die innerlijke strijder ging ik de eerste jaren van deze bijzondere leerschool vooral op pad om erachter te komen waar mijn angst, pijn en verwarring vandaan kwamen, terwijl die niet wezenlijk met mijn eigen, dagelijkse leven te maken hadden. Ik verkende onbekende dieptes en hoogtes en ontdekte dat het meeste voortkwam uit onopgeloste delen van vorige levens en voorouderlijke patronen.
Het was een heel gepuzzel om te onderscheiden wat ‘oud’ was en niet meer relevant, wat van mij was of van de ander, waar ik nu precies ik was. In eerste instantie had ik geen idee waarom ik daar zo mee bezig was. Het leek wel of ik ‘aangestuurd’ werd door iets dat groter was dan ik. Ik diende dus een tamelijk beschouwende houding aan te nemen waarin ik mezelf bezag. Een houding van non-logica, niet-weten, moed en een heleboel vertrouwen. Precies de bedoeling! En wat een schoonheid was er overal!
Vervolgens kon ik met de nodige verwondering en ontroering stap voor stap toepassen wat ik uit dat ‘onzichtbare veld te horen en te zien kreeg’. Dit ontwikkelde zich steeds meer tot een herinnerend diep weten vanuit oude wijsheid waardoor ik kon loslaten wat in mijn dagelijkse leven niet meer van belang was. Zo werd het onbewuste een bewust veld waarin ik met plezier, humor en vreugde een nieuwe verbinding met mijn innerlijke vuur maakte. En dat leverde de vrijheid en speelruimte waar ik zo naar op zoek was!
In de zomer van 2023 werd me duidelijk dat ik kan doorgeven wat ik weet. Voortkomend uit een lange lijn heb ik een eigen manier ontwikkeld waarmee ik je kan gidsen naar jouw eigen heilige vuur, daar waar je levensenergie optimaal is. De eerste stap is een medicijnwandeling, een meditatie en een vuurritueel waarin ik je begeleid waar je kunt loslaten wat niet (meer) bij je hoort zodat je lichter kunt gaan leven!
Spreekt deze vorm je aan en wil je meer weten of een afspraak maken, stuur dan een mail naar: praktijkvoorinnerlijkvuur@gmail.com of kijk op Instagram.

Ik ontmoet je daar!