Yvonne Lafleur – Magier van betekenisgeving door verbeelding

Wat is nou een magiër van betekenisgeving door verbeelding. Ja dat vroeg ik me ook af toen ik deze innerlijk sjamanistische vorm vond. Inmiddels weet ik: mijn ziel is hier om de magie weer in de wereld te brengen. Magie is betekenis, is liefde, is lichtheid, is verbinding. De manier waarop is door mijn creativiteit in te zetten. Mijn verbeeldingskracht. Ik vind de betekenis in de bron van alle weten en mijn kanaal daartoe zijn de natuurwezens. Ik schrijf nu een boek over ze. Ik maak theatervoorstellingen met ze. Ik geef workshops aan mensen, die ze willen leren zien en voelen. En ik maak prachtige haiku boodschappen voor wie dat wil ontvangen; rechtstreeks vertaal ik de natuurwezenstaal voor jou. Met beeld en taal.

Niracha demosa
Chifaraf noukai
Lisas homena

Wees weer nieuwsgierig
Naar magie van alledag
Veel dichterbij je

pixlafleur@hotmail.com

Alles op aanvraag en ook leuk als kadootje! Elke keer een ander wezen dat spreekt.

Liefs van Yvonne en nimf Chimala