Cor Prevo – Verander je levensloop

Als ziek en gelovig  jongetje bad ik tot God: ‘Mag ik woensdag weer beter zijn, vrijdag is ook wel goed.’ Ik wilde God niet het vel over de neus halen en bovendien haast met beter worden had ik niet. Tijdens dagenlange astma-aanvallen verliet ik mijn lichaam en was ik in een totaal andere werkelijkheid. Ik was daar veel liever dan in mijn zieke lichaam, maar de wezens stuurden me altijd weer terug en hielpen me door mijn moeizame leven van alledag heen.

cor prevoLater kon ik door mijn ervaring met andere werkelijkheden op mijn beurt mijn cliënten in de psychiatrie weer helpen om met de verschillende werkelijkheden om te gaan. Tegelijkertijd ontdekte ik dat de andere werkelijkheid ons niet alleen maar goed gezind is en leerde ik hoe je je van ziekmakende krachten kunt bevrijden. Maar ook dat ziek zijn je kan helpen te worden wie je bent.

Uit al die ervaringen is mijn bestemmingsvorm gebedsgenezer/verlosser ontstaan en werk ik sinds 2006 in mijn eigen praktijk De Koortsboom.

Cor Prevo