Rachel Cornelissen – Magisch Transformeren

Mijn naam is Rachel Cornelissen, magiër door zwaarte te transformeren in licht.

Na m’n studententijd ging ik op zoek naar spiritualiteit. Die paste bij het gevoel, dat ik als kind al had in de kerk: dat er een groot bewustzijn is. In en om ons heen. Dat er, ergens, een wonderlijk licht schuilt in mijn beleving. Terwijl ik het leven doorgaans juist zwaar vond. Hoe kon ik door die sluier van zwaarte heen leren komen, om het licht echt te leren leven?

Ik heb altijd het gevoel gehad dat het dagelijks leven de plek is waar we het ‘moeten doen’. Langs een aantal jaren met meditatievormen en veel lezen over andere werkelijkheden kwam ik op het spirituele pad van Innerlijk Sjamanisme bij Ria Font Freide. Spiritualiteit in de praktijk. Alles in mijn dagelijks leven breng ik in verbinding met mijn bezieling. Door contact te maken met de bezielde wereld. Om stap voor stap lichter te worden.

In alles wat ik meemaakte, werd langzaam maar zeker mijn vorm helder. Dat wat ik altijd al deed. En in het diepst van mijn hart altijd al verlangde: zwaarte transformeren in licht. En dat magisch! Een nieuw begin om echt eigen te maken, in alle finesses, alle uithoeken van mijn belevingswereld. Zodat ik dat ook voor de ander kan doen.

Ik bied drie keer per jaar de twaalfweekse, online training ‘Zinnen voor je ziel’ aan. Om te oefenen met een magische levenshouding, met licht in je dagelijks leven. Daarnaast vang in met jou woorden voor een ‘Magische lijn in je leven’, een traject van vier tot zes weken. We vinden licht in je levensverhaal, ruimte en beweging om verder te kunnen vanuit je bezieling. Mooi als je je op een punt in je leven bevindt dat vraagt om licht, of transformatie. Verder schrijf ik ‘Magische sonnetten’, een bijzonder, verrassend cadeau.

Ik geniet elke dag van dit wonderlijke leven.

www.magischtransformeren.nl